La secció de gimnàstica artística masculina i femenina, amb uns 170 esportistes, celebra aquest divendres 21 de juny a les 21:30h al pavelló municipal El Parquet, el tradicional Festival de Fi de Curs que, com cada any, aplega a centenars de familiars i amics que omplen la graderia per veure els gimnastes en acció.

Des dels gimnastes d’escola fins als grups de competició saltaran a la pista del pavelló, convertida en una autèntica sala de gimnàstica amb tots els aparells de la modalitat d’artística (barra d’equilibris, anelles, poltre…), per oferir un espectacle ple d’acrobàcies, rítmiques i exercicis en aparells, a cops de llums, colors i música. Enguany el fil conductor d’aquest Festival seran els 4 elements de la natura: aigua, terra, aire i foc.

La gimnasta júnior Berta Pujadas hi estarà present, però no actuarà ja que es reserva pel Campionat del Món Júnior de la setmana vinent. Així com també hi assistiran els ex gimnastes Eduard Mendez, que la temporada passada va participar a l’Europeu Júnior de Glasgow, així com la també internacionalLluna Casanovas, a qui se’ls retrà homenatge pels tants èxits que han aportat a la secció durant els últims 12 anys com a esportistes del Club.

Les entrades estan a la venda de manera online, a un preu de 8€ (menors de 8 anys, entrada gratuïta). Es poden adquirir, aquí.