Bon nivell el demostrat pels equips de base al Campionat de Catalunya Benjamí, celebrat diumenge 16 de juny al Centre Natació Mataró. El treball durant tota la temporada s’ha vist reflectit i compensat en competició, pujant al podi en cada una de les categories benjamines.

En benjamí 1, medalla d’or per la rutina combinada de Mariona Navas, Emma Vilar, Lúa Llistar, Carlota Fernandez, Valeria Redón, Índia Arnan, Blanca Perez i Carla Guerrero. A més a més en la competició de figures, bronze per Índia Arnan, destacant la 5a posició de Mariona Navas i la 10a d’Emma Vilar.

Pel que fa al benjamí 2, el combo del benjamí 2A va aconseguir proclamar-se subcampió de Catalunya, amb la interpretació de Marla Pérez, Emma Navarro, Abril Navarro, Emma Sobrino, Júlia Soy, Aran Jimenez, Núria Vilar, Noa Ferrer, Irene Carrillo, Ainoha Puig i Lamiae Guezzar. Meritòria 8a posició pel benjamí 2B de Natalia Gomez, Maria Gomez, Alba Rodriguez, Anna Rodriguez, Mia Sitjes, Paula Prados, Carla Brustenga i Sofía Castro. En Figures, 6è lloc per Aran Jimenez i 10è per Emma Sobrino.

En categoria benjamí 3, la rutina combina del benjamí 3A amb Ivet Fernandez, Arlet Arnan, Clàudia Bedmar, Sara Cortés, Martina Lagares, Xènia Villagrasa, Paula Flores, Carla Caballero, Noa Solano i Martina Garcia, es va proclamar campió de Catalunya; mentre que el 3B, amb Norah Gañan, Emma Monclús, Martina Ansó, Alba Verdaguer, Paula Villarreal, Eire Díaz i Silvia Llorens, es va fer amb la 6a posició. A les Figures, or per Noa Solano, bronze per Clàudia Bedmar, 6a posició per Ivet Fernández i 7a per Paula Flores.