Èxit organitzatiu i esportiu del Club Natació Granollers, que va acollir aquest diumenge 15 d’abril la 2a jornada del Campionat de Catalunya de la categoria Copa Catalana, on 37 equips procedents de 14 clubs van participar en rutina lliure. El Club Natació Granollers, que organitzava aquesta segona cita del Campionat juntament amb la Federació Catalana de Natació, va aconseguir pujar al podi en les dues categories en què va participar.

L’equip de Copa Catalana III es va proclamar campió de Catalunya amb una gran posada en escena que va merèixer l’ovació del públic i la màxima puntuació dels jutges, 96,5058 punts. Amb 93,8883 punts, la medalla de plata se la va penjar el CN Calella; i amb 89,2896 punts, el CN Minorisa es va fer amb el bronze. En aquesta categoria hi van participar un total de 13 equips.

Podi vallesà a Copa Catalana II, on el CNG es va alçar amb el subcampionat català (86,4717 punts), compartint calaix amb els dos equips presentats pel CN Cardedeu, que van puntuar amb 86,4796 i 82,9455. En aquesta categoria, el CNG hi va presentar un segon equip, que va classificar en 10è lloc, d’entre un total de 18 equips.

I a Copa Catalana I, on el CNG no hi va estar representat i hi van prendre part 6 equips, el Torrot CN Mataró va fer l’or, l’Europa Esports Centre la plata i el CN Lleida el bronze.

En quest campionat, que va reunir prop de 300 nedadores i que va omplir les grades de públic que va seguir la jornada molt d’entusiasme, es va aprofitar per a lliurar les medalles de la 1a Jornada de Figures, que va tenir lloc al desembre a la Blume. D’aquesta manera, van pujar al podi de Copa Catalana III, Paula Rios del Calella en primer lloc, Emma Cobas del CNG en segon, i Alexia Queralt del Joan Pelegrí en tercer. En Copa II, podi cardedeuenc amb Maria Albareda, Laia Zarco i Irati Pérez. En Copa I, Estel Ramon del Molins de Rei, Maria Aguilar del Mataró, i Patricia Pérez del Molins.