Obertes les inscripcions per al Programa “Entrena’t per La Mitja 2018”

Home/Fitness/Obertes les inscripcions per al Programa “Entrena’t per La Mitja 2018”

Obertes les inscripcions per al Programa “Entrena’t per La Mitja 2018”

Per tercer any consecutiu, el Club Natació Granollers torna a engegar els entenaments presencials per La Mitja Granollers – Les Franqueses – La Garriga, una de les curses més emblemàtiques de Catalunya.

Els entrenaments formen part del Programa ‘Entrena’t per La Mitja’ que s’iniciarà el 3 d’octubre, amb una durada de 4 mesos. La programació serà dos dies d’entrenament de carrera (córrer), que seran dimarts i dijous, de 20h a 21h; i un dia d’entrenament preventiu/compensatori (força, spinning, hipopressius, estiraments…) per tal de prevenir lesions, que seran els divendres, de 19:30h a 20:30h. A finals de novembre s’afregirà un tercer dia de córrer, els diumenges a les 9h, on es faran les tirades llargues.

Els corredors inscrits estaran dividits en dos grups, depenent del nivell: Intermig (per a gent amb bon estat de forma i/o corren de manera puntual); i Avançat (per a aquells que busquen marca i/o corren de manera habitual).

El preu de Programa és de 68€, i inclou la programació dels 4 mesos, els entrenaments presencials, controls antropomètrics, pautes alimentàries i altres avantatges durant el transcurs dels entrenaments. Obert a socis i no socis.

Per a formalitzar la inscripció al Programa Entrena’t per La Mitja, omple el següent formulari i contactarem amb tu per a confirmar-te l’assignació de grup i donar-te més informació sobre els entrenaments. INSCRIPCIONS TANCADES

 

2017-11-16T09:44:32+00:00 septiembre 7th, 2017|Fitness|Cap Comentari

Comentar