Per tercer any consecutiu, el Club Natació Granollers torna a engegar els entenaments presencials per La Mitja Granollers – Les Franqueses – La Garriga, una de les curses més emblemàtiques de Catalunya.

Els entrenaments formen part del Programa ‘Entrena’t per La Mitja’ que s’iniciarà el 3 d’octubre, amb una durada de 4 mesos. La programació serà dos dies d’entrenament de carrera (córrer), que seran dimarts i dijous, de 20h a 21h; i un dia d’entrenament preventiu/compensatori (força, spinning, hipopressius, estiraments…) per tal de prevenir lesions, que seran els divendres, de 19:30h a 20:30h. A finals de novembre s’afregirà un tercer dia de córrer, els diumenges a les 9h, on es faran les tirades llargues.

Els corredors inscrits estaran dividits en dos grups, depenent del nivell: Intermig (per a gent amb bon estat de forma i/o corren de manera puntual); i Avançat (per a aquells que busquen marca i/o corren de manera habitual).

El preu de Programa és de 68€, i inclou la programació dels 4 mesos, els entrenaments presencials, controls antropomètrics, pautes alimentàries i altres avantatges durant el transcurs dels entrenaments. Obert a socis i no socis.

Per a formalitzar la inscripció al Programa Entrena’t per La Mitja, omple el següent formulari i contactarem amb tu per a confirmar-te l’assignació de grup i donar-te més informació sobre els entrenaments. INSCRIPCIONS TANCADES