Dimarts 5 de setembre al vespre, amb una emblemàtica Sala Tarafa plena a vessar, l’Ajuntament de Granollers va fer una recepció institucional als 108 esportistes d’esportistes del Club Natació Granollers que durant la temporada 2016-17 han obtingut medalla als Campionats d’Espanya, a més a més d’aquells que han participat en competicions internacionals.

Va ser un acte multitudinari presidit per l’alcalde Josep Mayoral, amb la presència del regidor d’Esports, Álvaro Ferrer, el president del Club, Eduard Escandell i membres de la Junta Directiva. I amb el centenar d’esportistes de les modalitats de natació, natació sincronitzada i gimnàstica artística masculina i femenina, que van ser homenatjats després d’una temporada plena d’èxits, en què s’han aconseguit podi als diferents Campionats d’Espanya i una participació destacada als Campionats d’Europa i del Món.

De la secció de natació sincronitzada van ser homenatjats:

– Equip Aleví Promoció. Campió d’Espanya en Equip i Combo; Aitana Navarro, campiona d’Espanya Figures 2007; Saioa Nogales, subcampiona d’Espanya Figures 2007.

– Equip Aleví. Del campionat d’Espanya d’hivern: campió d’Espanya en Combo; Valeria Parra, bronze en Figures; Ariadna Conesa, bronze en Figures 2006; Aitana Navarro, campiona en Figures 2007; subcampió d’Espanya per Clubs. Del Campionat d’Espanya d’Estiu: campió d’Espanya en Equip i Combo; Valeria Parra, campiona d’Espanya en Figures i plata en solo; Ariadna Conesa, subcampiona d’Espanya en Figures 2006; Valeria Parra, Rita Sugrañes i Irene Garrido, bronze en duet; trofeu al millor Club Aleví

– Equip Infantil. Del Campionat d’Espanya d’Hivern: subcampió d’Espanya en Combo. Del Campionat d’Espanya d’Estiu: Judith Calvo, Mireia Hernández i Clàudia Julià, bronze en duet; 3r lloc per Clubs. De la Copa Mediterrània: or en Equip i Combo (Judith Calvo i Mireia Hernández); Mireia Hernández, or en duet.

– Equip Júnior – Juvenil. Del Campionat d’Espanya Júnior: campió d’Espanya en Equip; subcampió d’Espanya en Combo; Èlia Calvo, bronze en Figures. Del Campionat d’Europa Júnior: bronze en Combo (Clara Arboix, Ariadna Arisó, Èlia Calvo, Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa i Mireia Hernández); Mireia Hernández, bronze en duet. Del Campionat d’Espanya Juvenil: campió d’Espanya en Equip i Combo; Abril Conesa, bronze en Figures; Èlia Calvo, bronze en solo; Oriana Alejandra Carreras i Abril Conesa, subcampiones en duet; Clara Arboix, Èlia Calvo i Júlia López, bronze en duet; Trofeu al millor Club Juvenil

– Equip Sènior. Subcampió d’Espanya en Combo Temàtic.

– Equip Absolut. Del Campionat d’Espanya Sincro:plata en Equip, Combo i Highlight ; Pau Ribes, plata en duet mixt. De la Copa d’Europa: Pau Ribes, subcampió en duet mixt tècnic i lliure; Meritxell Mas, plata en equip tècnic i bronze en equip lliure.

De gimnàstica artística es va reconèixer:

– Promogym 4. Annabel Maymí, subcampiona d’Espanya; Mariona Tornos, subcampiona en Salt; Judit Toledano, bronze en Salt

– Nivell 2 base – Nivell 2. Joana Serrate, campiona d’Espanya a la general, medalla d’or a terra i medalla de bronze a paral·leles; Joel Fernández, campió a terra i medalla de plata a barra fixa i plata al Campionat Espanya de Clubs; Gabriel Samper, plata al Campionat Espanya de Clubs; Ton Remolà, plata al Campionat Espanya de Clubs; Unai Fernández,plata al Campionat Espanya de Clubs

– Nivell 3. Max Pedrola, subcampió d’Espanya a la general, medalla d’or a barra,medalla de bronze a salt, plata al Campionat d’Espanya de Clubs; Alejandro González, medalla d’or anelles i salt , i bronze a salt; plata al Campionat d’Espanya de Clubs; Abel Samper, plata al Campionat d’Espanya de Clubs.

– Nivell 4. Aitor Rama, medalla d’or a la general,medalla d’or a terra,i medalla de plata a barra fixa; Quim Civil, medalla de plata a la general medalla d’or anelles i medalla d’or a salt.

– Nivell 5 via olímpica. Helena Lucas, medalla de plata a terra.

– Nivell 7 Via olímpica. Berta Pujadas, medalla d’or a salt, medalla de bronze a la general

– Nivell 8. Eduard Méndez, medalla d’or a arcs i medalla de plata a barra fixa – Berlin Cup (Selecció Espanyola); Lluna Casanovas, 1a als 4 Motors d’Europa.

De natació:

– Aleví. Hugo Teixell, 3r als 200 lliures i als 400 lliures.

– Infantil. Hector Morales, 2n als 400 estils i 3r als 100 braça; Lluís Escrits, 3r als 1500 lliures.

– Júnior. Júlia Pujadas, 14a als 200 estils i 11a als 400 estils al  Campionat d’Europa i 13a 400 estils 21a 200 estils al Mundial; Carla Seco, 1a als50 lliures, 2a als 50 esquena, 1a 100 lliures i 3a 100 esquena del Campionat d’Espanya; 26a als 100 lliures, 8a als x100 lliures i 46a als 50 lliures de l’Europeu; Marcos Gil, 6è als 800 lliures, 4t als 1.500 lliures i 6è als 400 lliures de l’Europeu; i al Campionat del Món Junior, 8è 800 lliures i 16è als 400 lliures.

– Absolut. 2n a la Copa d’Espanya Absoluta Femenina i Ascens a 1ª Divisió.