Des d’avui dilluns 3 de maig, ja es poden tramitar les inscripcions per al 24è Campus d’Estiu del Club Natació Granollers, obert durant totes les vacances escolars (del 23 de juny al 10 de setembre) per a què els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys (2017-2009) passin un estiu ben divertit en un entorn únic a la ciutat i amb totes les mesures de seguretat i sanitàries del moment, mentre aprenen noves habilitats, especialment, al voltant del medi aquàtic.

El Campus té com a fil conductor l’aigua, ja que el Campus es vertebra pel curset intensiu de natació diari, dirigit per monitors titulats i formats en la metodologia CNGEscola. A més a més, hi haurà sessions específiques de natació, waterpolo i natació artística, els esports d’aigua federats del què el CNG n’és referent català i estatal. A més a més de l’aprenentatge de noves habilitats i dels valors relacionats amb el món de l’esport, es realitzaran altres activitats de caire multiesportiu, ioga per a infants, expressió corporal i dansa, psicomotricitat, completant l’oferta lúdico-educativa amb tallers creatius, artístics… Unes activitats que es desenvoluparan en horari de 9:00h a 13:00h. A les 8h hi haurà servei d’acollida gratuït i hi ha la possibilitat de contractar el servei de dinar, de 13h a 15:30h.

Degut a la situació sanitària, aquesta edició es tornarà a celebrar amb totes les mesures i protocols sanitaris, com és el cas de la participació, que es farà en grups reduïts de 10 infants per grup i manteniment de distància de seguretat entre els nens i nenes, predomini de les activitats individuals i sense contacte físic proper, neteja de mans abans i després de cada activitat així com desinfecció del material i els espais utilitzats, presa de temperatura a l’entrada…

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web del Campus d’Estiu i es poden realitzar per mes, quinzenes o setmanes. A més a més, s’aplicaran descomptes a socis o fills de socis, que serà acumulable a un 5% disponibles també per a residents a Granollers, germans inscrits a pakcs mensuals, esportistes de seccions del CNG i/o pares en ERTO o atur.