8è de la Primera Divisió Absoluta. Finalment, l’equip de Tomas Bruder ha tancat una temporada esportiva marcada per la crisi sanitària, en una meritòria vuitena posició. Superant tots els obstacles, entre ells, el tancament dels centres esportius a Catalunya, i incorporacions de darrera hora, el CNG ha sabut assegurar-se una posició segura per a la permanència, un any més, a la categoria de plata del waterpolo espanyol.

Aquesta posició final a la lliga estatal l’aconsegueixen després de finalitzar en quart lloc del seu grup a la fase regular, tot classificant-se per a disputar l’eliminatòria pel 7è i 8è lloc amb el Molins de Rei, quart del seu grup. El partit d’anada a casa, el CNG va perdre per 9-11, i el de tornada, a Molins, no van poder revertir la situació, acabant derrotats per un contundent 16-7. Un partit en què, tot i una bona primera part, no es van acabar de fer bé les coses, entrant en un espiral de despropòsits on, fins i tot, es van fallar dos finals i només es van materialitzar dues de les deu ocasions de superioritat que es van tenir.

Tot i que aquest mal regust a final de temporada, l’equip ha fet bona feina durant tota lliga, i ara toca seguir treballant per tancar la Copa Catalunya.

Molins de Rei 16 – CN Granollers 7
Parcials: 4-3, 4-1, 6-1, 2-2
Gols: Carlos Riesco (2), Albert Tarrés (2), Alberto Peralta (1), Josep Puig (1) i Marc Tarrés (1)