Per segona jornada consecutiva, l’equip absolut femení del Club Natació Granollers ha tornat a rubricar una victòria, en aquesta ocasió a casa, davant del CN L’Hospitalet. Un triomf més celebrat encara que els anteriors, ja que dissabte 24 d’abril les granollerines van poder sentir l’escalf de l’afició, en el primer partit post confinament en què es permetia públic, segons protocols sanitaris vigents. I amb aquest, ja en són 4 els partits guanyats i amb els que han aconseguit situar-se en la sisena posició amb un triple empat amb Vallirana i Minorisa.

Davant L’Hospitalet, les noies del CNG van fer un partit molt complert. Tot i així, el matx va estar marcat per la igualtat ja des d’un bon començament i fins a l’últim període, quan les granollerines van trencar el partit amb un parcial de 3-0 que li va donar la victòria per 13-10.

Aquesta setmana és de descans i la lliga es reprendrà el 8 de maig, quan visitin la piscina del Martorell, cinquè, amb 1 punt més que el CNG en la classificació de la lliga catalana de 1a Divisió.

CN Granollers 13 – L’Hospitalet 10
Parcials:
4-3, 3-3, 1-2, 5-2
Parcials: Nuria Riaño (4), Meritxell Burgos (2), Emma Carreras (2), Mireia Acacio (2), Berta Serra (1), Carla Abulí (1), Ainara Aribau (1)

Pel que fa a les jornades del equips de categories inferiors, el cadet va caure a Sant Andreu per 11-9, en un partit, però, molt disputat fins al final i que es va decidir a l’últim quart. Quant als benjamins, doble victòria granollerina amb el Mataró B (1-6) i Terrassa C (0-6), dominant ambdós partits disputats i en progressió positiva a cada jornada.