Arriba una de les proves més esperades, les 12 Hores Swimming&Cycling by Quorum, una competició que es disputa per equips i que està oberta a tothom (socis i no socis), i en la què s’ha de completar 12 hores d’esport, combinant dues disciplines: la natació en piscina descoberta de 50 metres, i el ciclisme sobre bicicletes de cycling que se situaran a la zona exterior de la instal·lació. Les inscripcions per a aquesta prova que organitza el Club Natació Granollers el proper 8 de juny de 9h a 21h, ja estan obertes.

Els equips que hi participin hauran d’estar formats de 6 a 10 persones, que participaran en categoria única: absoluta (a partir de 14 anys). Guanyarà l’equip que acumuli més metres de swimming i cycling (equivalència de 1.5000 metres/hora) al final de les 12h de competició. Una de les condicions més rellevants de la prova és que cada equip haurà de realitzar un mínim de 4 hores de cada disciplina, la resta d’hores es podran completar indiferentment fent cycling o nedant; i que cada equip haurà de tenir un mínim de 3 persones practicant la mateixa disciplina a la vegada.

Es tracta d’una competició que sempre ha generat molt d’interès i enguany arriba a la seva quarta edició de la mà de Quorum, patrocinador principal. Les inscripcions es formalitzen de manera online i tenen un preu de 8€ per a socis i 12€ per a no socis, i inclou regal de benvinguda, entrepà i beguda, avituallament durant les 12h de competició i premis per als 3 primers classificats. La data límit per inscriure’s és el 2 de juny.