Èxit de convocatòria, i superant expectatives, a la primera edició del Campionat Escola de Natació – La Mutua Kids, on hi participaran un total de 123 alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària, procedents de 17 escoles, la majoria de Granollers. Una competició que organitza el Club Natació Granollers, amb la col·laboració de La Mútua de Granollers i l’Ajuntament de Granollers, i que tindrà lloc el proper dissabte 25 de maig, de 9:30h a 12:30h.

Al Campionat Escolar hi estaran representades la majoria d’escoles de Granollers: Pereanton, Ponent, Mestres Montaña, Granullarius, Salvador Llobet, Salvador Espriu, Ferrer i Guàrdia, Turó de Can Gili, Lledoner, l’Estel, Escola Pia, Cervetó i Jardí. Tanmateix, hi participaran l’escola Mogent i La Torreta, ambdues de la Roca; l’escola Ronçana de Santa Eulàlia de Ronçana; i l’escola Torra Roja de Sant Pere de Vilamajor.

Durant la matinal, cada participant, en funció del curs, nedarà dues proves individuals de 25m (1 piscina) o 50m (2 piscines, combinant nedar més peus amb pala), a més a més de poder fer relleus amb la seva escola. Els alumnes podran nedar les proves de manera autònoma o amb ajuda de material auxiliar. La competició finalitzarà amb el lliurament de premis als tres primers classificats de cada categoria (prova, curs, sexe i federats), així com diploma a la resta de participants.

Es tracta d’un Campionat que neix amb un objectiu clar: apropar l’esport de natació esportiva a la ciutat, i que els participants gaudeixin d’un dia esportiu tot defensant els colors de la seva escola. A més a més, amb la celebració d’aquest esdeveniment, el CNG -referent a Granollers com a centre d’ensenyament de la natació en edat escolar- té l’oportunitat de reforçar els seus vincles amb la ciutat, creant sinèrgies en l’àmbit esportiu i potenciant, de la mateixa manera, la transmissió dels valors de l’esport entre la població infantil.