Després de l’empat a 8 a Bilbao, el CN Granollers va rebre al cuer de la classificació, el Túria de València, en un partit que va tornar a acabar amb empat al marcador. En aquesta ocasió a 9 gols, aconseguint treure un important punt, que el col·loquen en sisena posició (24 punts) a només 6 dels llocs d’ascens.

Davant del Túria, els granollerins no van començar amb bon peu. Els visitants van sortir forts, amb la intenció de sumar a Granollers, per tal de salvar la categoria. De seguida, van prendre la davantera, i als de Pablo Quattrocchio se’ls fa fer difícil fer-se amb el partit. Si bé a la meitat del matx, el resultat era de tan sols un gol a favor dels valencians (3-4), el mal joc granollerí es va reflectir al marcador amb el 3-7, sumant la major diferència assolida fins aleshores pels visitants. A partir d’aquí, el CN Granollers va reaccionar, aconseguint remuntar el parcial i marcar 4 gols abans de començar el darrer quart, i poder fer-se amb l’empat a 9 final.

Amb aquest punt, les coses s’estrenyen a la part alta de la classificació de 1a Divisió. El CN Granollers té en el punt de mira els llocs d’ascens i el calendari restant per a l’equip de Quattrocchio l’enfrontarà a tots els equips de dalt com a local. De moment, però, la propera cita la té dissabte 18 de febrer a les 18:15h a casa de l’Horta que, desè classificat, va pujar a la categoria la temporada passada, igual que el CN Granollers.