Rotunda la victòria que el CN Granollers va aconseguir a casa de la UE Horta, equip que aquesta temporada també ha debutat a la Primera Divisió. El Granollers va rubricar amb un 7 a 14 un matx amb el què es manté en sisè lloc, però amb les derrotes dels rivals directes situats a la part alta de la classificació, està a només 3 punts de la segona posició, i per tant, dels llocs de play-off d’ascens a la màxima categoria de la lliga estatal, la Divisió d’Honor.

A casa de l’Horta, els de Pablo Quatrocchio van dominar des del primer moment el marcador. Només començar, amb un 0-2, els visitants van mantenir aquesta diferència de gols al marcador fins al tercer quart, quan la van anar ampliant fins al 7-14 definitiu. Gran paper van fer els boies, Jean Sánchez i Tomas Echenique, amb 5 i 4 gols respectivament, essent els MVP del partit, i que van ser els més difícils d’aturar per a l’equip rival.

La propera jornada, el Granollers viurà un autèntic duel amb un dels rivals de la part alta, el Sant Feliu, quart classificat… i a la taula només els separen dos punts. Al partit d’anada, el Granollers va guanyar per la mínima… aquest dissabte 25 de febrer a les 18:15h, es tornaran a veure les cares, a casa, amb la voluntat de seguir sumant.