Gran jornada esportiva amb el 10.000 per Relleus, que es va disputar el passat diumenge 4 de novembre a la piscina exterior climatitzada de 50 metres, on un total de 10 equips, integrats entre 3 i 6 nedadors, es van batre per ser els primers en completar la prova. I els més ràpids van ser els nedadors de Kiösko, que van nedar els 10.000 metres en 2 hores, 12 minuts i 43 segons, proclamant-se campions d’aquesta tercera edició.

L’equip guanyador estava integrat per sis nedadors: Joaquim Anfruns, Jordi Muntal, Carlos Rojas, Josep Sánchez, Alberto Retana i Miquel Caralt. En segona posició, un equip de tres nedadors i germans, el Swimsharks integrat per Roger, Ainara i Laia Aribau que van aconseguir la proesa de finalitzar la prova en 2:15:45. La tercera posició va ser per Las Chicas del Cloro, amb Mercè Humedas, Berta Serra, Laura Loste, Noemi Picazo, Ivan Tabero i Jordi Plancheria , que van fer un temps 2:21:17.

Els 10.000 per Relleus es van desenvolupar en un ambient lúdic i festiu, on els nedadors van desafiar les baixes temperatures, agraint el sol que va acompanyar a meitat de la prova. Una competició, on l’objectiu era fer els 10.000 metres abans de 4 hores, fent relleus entre nedadors del mateix equips, sense ús de neoprè ni ajudes externes ni materials auxiliars com aletes, pulls, manyoples… I el repte finalment va ser assolit per tots els participants, l’últim equip acabant-la en un temps de 3:15:53.

Podeu consultar la classificació completa a continuació.