Bon rendiment dels nedadors del Club Natació Granollers que van participar al Trofeu Fèlix Serra Santamans, que va tenir lloc a Manresa el passat diumenge 4 de novembre. El nedador més destacat va ser Raimon Bosch, que va pujar al tercer esglaó del podi als 50 metres braça. A més a més, Marcos Gil va fer la quarta posició a la prova de 200 lliures, i Laura Roldán va obtenir la cinquena posició als 50 esquena.

Aquesta era la segona jornada del Circuit Català de Trofeus de Natació XX Gran Premi Diputació de Barcelona, i va comptar amb la participació de més de 300 nedadors tant de clubs catalans com de fora. Un Trofeu on es va veure una millora i la bona forma dels nedadors del Club, que necessiten un bon nivell de preparació de cara que a les properes cites importants d’aquest hivern, com el Campionat d’Espanya i la Copa Absoluta espanyola.