Amb motiu del 50è aniversari del Club Natació Granollers, la propera tertúlia del cicle que organitza mensualment l’Arxiu Municipal de Granollers proposa descobrir la història de l’entitat, a través dels records i les vivències de tres testimonis vinculats al Club, per tal de donar perspectives ben diverses. Una trobada que tindrà lloc dimarts 4 d’abril, a les 17h, a Can Jonch – Centre de Cultura per la Pau (entrada lliure).

Per a ‘Les Tertúlies de l’Arxiu’ es comptarà amb Josep Maria Mas, president del Club des del 2005; de Núria Marsal, una de les primeres deu sòcies del Club i que a més al més havia estat treballadora de l’entitat fins a la seva jubilació; i Aurora Morata, que va entrar al Club com a gimnasta l’any 1980, participant als Jocs Olímpics de Moscou, i més tard va passar a formar part de l’equip tècnic fins a l’actualitat, que és directora esportiva de les seccions de gimnàstica artística femenina i masculina.

Aquesta no és la primera col·laboració amb l’Arxiu Municipal de Granollers. El passat 13 de març es va signar el contracte de donació del Fons documental, amb més de 3.000 fotografies del Club, a l’Arxiu.