Gran nit la viscuda el passat 29 de març a la Sala Tarafa, en el transcurs de la Festa de l’Esport de Granollers, en què es donava a conèixer els guanyadors del premi al millor esportista de 2016, en categories sèniors i promeses, tant masculins com femenins. I el Club Natació Granollers, que compta amb un finalista en cada categoria, es va endur tres guardons, l’any que celebra el seu 50 aniversari.

La sincronista Txell Mas es va proclamar millor esportista de Granollers 2016. La capitana de la selecció espanyola va participar al Torneig de classificació dels JJOO de Rio (5è lloc), or a l’International French Open (equip tècnic) i Open Usa (equip i rutina combinada), plata al Campionat d’Espanya Absolut (equip i combo), bronze a l’Europeu Absolut (equip lliure)… Les finalistes van ser Blanca Lucas, de l’Associació Esportiva Granollers, i Nídia Zulema Borget, del Club Atlètic Granollers.

El guardó per al millor esportista de Granollers 2016 va ser per al nedador Albert Escrits, subcampió d’Europa júnior als 1.500 lliures amb mínima nacional de 18 anys (15.11.60); campió d’Espanya absolut als 1.500 i 400 lliures, subcampió d’Espanya júnior i absolut jove als 1.500 lliures, subcampió d’Espanya júnior als 400 lliures… Escrits, format al Club, aquesta temporada ha fitxat pel CN Sant Andreu, i va competir pel títol amb Bernat Amaya de l’Associació Granollers Esportiva i Adrià Figueras del Club Balonmano Granollers.

La millor promesa femenina del 2016 és la nedadora Júlia Pujadas, participant al Campionat d’Europa Júnior als 200 estils i 400 estils; campiona d’Espanya infantil als 400 estils, 100 i 200 papallona; subcampiona d’Espanya infantil als 200 estils… Assia El Hadmi Benfaddoul de l’Associació Esportiva Granollers i Marwa Karim Abdelbaki del Club Esgrima Granollers van ser les altres finalistes.

El nedador Marcos Gil, campió de la Copa Mediterrània als 400 i 200 lliures i subcampió als 1.500 lliures i 4×200 lliures; campió d’Espanya infantil als 400 i 1.500 lliures; subcampió d’Espanya als 200 lliures… va ser finalista a millor promesa 2016, premi que va recaure en Ian Terrafeta, del Club Balonmano Granollers. L’altre finalista va ser Marc Pascual de l’Associació Esportiva Carles Vallbona.

A més a més, la trajectòria del Club, pel seu 50è aniversari, va ser reconeguda a la Festa de l’Esport amb un guardó que va ser lliurat al president, Josep Maria Mas.