Gran Festa de l’Esportista de Granollers, la del passat 22 de març, on a la Sala Tarafa es van anunciar els millors esportistes de Granollers 2017. El Club Natació Granollers, va rebre els dos guardons a millor esportista promesa, el masculí pel gimnasta Max Pedrola, i el femení per la nedadora d’artística, Mireia Hernández. I va comptar amb dos finalistes a millor esportista sènior, amb el waterpolista Josep Puig i la nedadora d’artística Txell Mas.

Mireia Hernández va ser la primera en recollir el guardó a millor promesa femenina, pels seus èxits esportius a nivell estatal i internacional: campiona en duet, equip i combo a la Copa Mediterrània infantil; bronze en duet i combo al Campionat d’Europa Júnior; campiona d’Espanya Infantil en combo; campiona d’Espanya Júnior en equip, duet i equip tècnic, i subcampiona en combo.

Max Pedrola va es va alçar com a millor promesa masculina, el gimnasta de la categoria N3 Base Nacional, que ha estat campió de Catalunya; campió al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques; subcampió d’Espanya de Clubs i en Individual; i campió d’Espanya en barra fixa.

En sènior masculí, el waterpolista Josep Puig n’ha resultat finalista, per haver disputat el Campionat del Món Juvenil, classificant-se en 9è lloc; haver estat preseleccionat per al Mundial Júnior; fer el 6è lloc a la 1a Divisió Estatal Absoluta, essent el segon màxim golejador de l’equip absolut del Club (39 gols); i ser 5è de Catalunya amb l’equip juvenil del Club.

I Txell Mas va ser la finalista sènior femenina. La sincronista de la selecció espanyola absoluta és subcampiona en equip tècnic i bronze en equip lliure a la Copa d’Europa; 6a en equip tècnic i lliure, i combo al Campionat del Món absolut; i plata a l’Espanya Sincro – Trofeu Internacional Infantes d’Espanya per l’equip, combo i highlight.