A la segona cita del Català de Base, celebrada els dies 17 i 18 de març a Manresa, el Club Natació Granollers es va quedar a les portes d’aconseguir pujar al podi. No obstant, les gimnastes van fer una bona competició, aconseguint un quart lloc per equips i terceres posicions per aparells.

L’equip de Base 1P, integrat per Arlet Serra, Lucia Sánchez, Ariadna Duran i Íngrid Pons, van estar a punt de fer medalla en aquesta segona fase del Català, en classificar-se en una meritòria quarta posició. Va destacar Arlet Serra, en la prova de paral·leles, on va aconseguir la tercera millor nota de la categoria.

Per altra banda, destacar tanmateix les terceres posicions per aparells de Judit Pons (B4P) i Mariona Masjuan (B4M) a salt, de Lorena Fernández (B4G) a barra, i Anna Madrid (B5G) a paral·leles.