Partit per oblidar el què l’equip absolut del Club Natació Granollers va disputar el passat dissabte 17 de febrer a la complicada piscina del CN Montjuïc. Era obvi que no seria fàcil davant d’un rival amb molta veterania, però tampoc va ajudar que els granollerins no estiguessin centrats en el matx.

Els de Pablo Quattrocchio no van estar ni en defensa ni en atac, fet que va ser aprofitat pel Montjuïc per fer valer el seu domini a casa seva amb uns parcials de 3-1, 4-3, 4-2 i 4-0, no deixant opció als granollerins, que van perdre per un contundent 15-6.  Una derrota per al CN Granollers amb la què –donada la igualtat de la lliga- es manté en la 8a posició amb els mateixos 18 punts.

Després d’aquesta desfeta, el CNG vol refer-se a casa, davant la seva afició, quan dissabte 24 de febrer a les 18:15h, rebi la UE Horta, rival directe, a 7a posició de la classificació de 1a Divisió, és a dir, a un lloc per davant i a 2 punts del CN Granollers. Una victòria, seria clau.

Cara i creu pel que fa a la resta dels equips absoluts. El femení, va guanyar al Garraf per 7-14; mentre que el B va perdre per la mínima amb el Rubí B. La resta de jornada es va saldar amb les victòries del cadet a Horta per 9-13 i de l’aleví B a Montjuïc per 2-6; i una derrota de l’aleví A a Terrassa (12-8).