Emotiu acte d’inauguració de la renovada sala de gimnàstica del Club Natació Granollers, que va tenir lloc el passat dimarts 19 de desembre. Un gimnàs que amb el nou material s’ha convertit en Centre de Detecció i Perfeccionament (CEDIP) i col·laborador del Programa d’Alt Rendiment de la Federació Catalana de Gimnàstica al Centre Josep Lluís Vilaseca de Sant Cugat, i que a més a més ha estat batejat com a ‘Sala de Gimnàstica Aurora Morata’, en honor l’entrenadora i directora esportiva de la secció de gimnàstica artística masculina i femenina del Club, i exgimnasta olímpica.

Va ser l’exhibició dels gimnastes dels primers equips amb la què es donar oficialment com a estrenat el material adquirit amb la subvenció de la FCG i suport del Consell Català de l’Esport. Un material (paral·leles asimètriques, plataforma de salt, bolet, poltre amb arcs, paral·leles de GAM i els fossats d’entrenament) amb el que la sala dóna un salt qualitatiu, fent que la FCG concedeixi al Club la categoria de CEDIP.

Però aquesta no va l’única placa nominativa que es va descobrir. La Junta Directiva va batejar la sala amb el nom d’una institució al Club i a la gimnàstica espanyola: Aurora Morata. Per la seva implicació i dedicació en els 37 anys que és entrenadora del Club, per ser la primera gimnasta en aconseguir grans resultats en uns Jocs Olímpics (Moscou’80) i per abanderar durant tota la seva vida aquest esport arreu… la sala rep el nom d’Aurora Morata. Un moment molt emotiu, que l’entrenadora va agrair i el públic assistent va recolzar aquest merescut homenatge.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, el regidor d’esports, Álvaro Ferrer, el president de la FCG, Xavier March, el director tècnic de la FCG, Álvaro Montesinos, el president del Club, Eduard Escandell i membres de la Junta Directiva… i entrenadors i treballadors del Club, gimnastes i familiars…

L’acte va finalitzar amb la descoberta del nou mural de la galeria de campions de la secció de gimnàstica del 2017 (on hi estan representats els participants del Campionat d’Espanya) i un petit refrigeri.