La Junta Directiva que presideix Eduard Escandell va rebre, dimarts 24 de juliol, més d’un centenar d’esportistes de les quatre seccions esportives (natació, natació artística, waterpolo i gimnàstica artística femenina i masculina) amb la voluntat de reconèixer públicament l’esforç i dedicació que han realitzat durant la temporada 2017-18 i que, defensant els colors de l’entitat, han aconseguit pujar al Club als podis dels diferents campionats de Catalunya, Espanya, Europa i del Món. Hi van assistir des d’esportistes de categoria base amb medalla a Campionats de Catalunya fins a les júniors que acabaven de participar al Campionat del Món.

L’acte, que va tenir lloc a l’espai de la cafeteria del Club, va reunir els esportistes, que van ser reconeguts pels seus èxits esportius. A banda, però, “la Junta Directiva, per damunt de tot, el que va voler és mostrar que el club està al costat dels seus esportistes, i posar en valor tots els que conformen el club, tècnics, treballadors en general, pares, socis i la resta d’esportistes, així com el fet del creixement com a persones, l’educació en valors, i la importància de tots plegats per fer un club més i més gran, amb sentiment de club, amb sentiment d’equip”, explica Escandell.

Després dels parlaments, per part del president -acompanyat per la Junta Directiva-, i del director tècnic, David Conchillo, es va procedir a compartir impressions de la temporada amb els esportistes al voltant d’un petit refrigeri. I per tancar l’acte, es va realitzar una foto de família.