El nedador del Club Natació Granollers, Abel Granero, ha estat el més destacat de l’expedició granollerina al Campionat d’Espanya Aleví, que del 19 al 22 de juliol va tenir lloc a Sabadell. Millorant les seves marques personals, el nedador del 2005 va aconseguir una meritòria quarta posició als 400 estils, a banda de ser finalista als 200 estils (6è lloc), 100 papallona (7è lloc) i 100 lliures (10è lloc). Per la seva banda, el nedador del 2004, Albert Blanco, també va accedir a la final dels 100 lliures, classificant-se en 10a posició.

El Club va estar representat en aquesta competició per quatre nedadors. A banda de Granero i Blanco, també van participar Eduard Segura i Adriana Mejias. Tots ells van fer un molt bon campionat, aconseguint 10 millors marques personals de les 12 proves disputades, a més a més de les 5 finals.

Ara és el torn dels nedadors infantils, que del 26 al 29 de juliol, afrontaran el Campionat d’Espanya que se celebra a Madrid. El CNG hi participarà amb 8 nedadors.