Ets dels que saps que has de començar a fer activitat física, però el teu cap et planteja una i mil excuses per NO venir? T’apuntes a la classe i poc abans de venir qualsevol tasca és més important i t’esborres? Estàs en un bucle d’excuses i desgana, i no saps com sortir-ne’n d’ell?

La inapetència o desgana esportiva es pot vèncer, per tal de recuperar les ganes de fer esport. I és que els beneficis de fer activitat física ja els sabem, però pensar en les conseqüències de no fer-ne ens ajudarà a no llençar la tovallola… Pregunta’t: si deixes de cuidar-te, com et veuràs d’aquí a 6 mesos o 1 any? Quin serà el teu estat físic, emocional i de salut? I en 10 anys?

És moment de començar:
– Reserva’t un espai a l’agenda per demà, no vulguis esperar a dilluns, i respecta-ho.
– Planifica’t ja els pròxims 15 dies, sent realista i fixant de 2 a 3 cops a la setmana. A partir dels 15 dies pots augmentar progressivament.
– Si no t’agrada entrenar sola, comença amb classes col•lectives; fer activitat física en grup és més amè.
– Si et sents perduda i no saps com començar o quina directriu seguir, demana’ns ajuda. Estem a la teva disposició.
– Prepara’t la motxilla el dia d’abans.
– Informa el teu entorn dels dies que faràs esport.
– Centra’t en el dia a dia. Dia entrenat, repte aconseguit. I l’endemà segueix.

Si et concentres en com et sents i en les teves sensacions un cop has fet exercici és motiu suficient per trencar la teva inapetència esportiva. I els beneficis de fer esport així com el teu objectiu, arribaran!!!