L’any del 50è aniversari no podia faltar la col·laboració del Club Natació Granollers amb el Banc de Sang i Teixits. I ja seran 13 els anys que el Club acull la campanya de donació de sang, obert a tothom i que enguany tindrà lloc dilluns 6 de febrer, a la sala polivalent (primera planta), de 17.30h a 21.30h.

Poden ser donants totes les persones majors de 18 anys, que tinguin un pes superior a 50 quilos. A diferència del què passa quan una persona es fa una anàlisi de sang, quan es realitza una donació, no cal estar en dejú. Els homes poden donar sang quatre vegades l’any, mentre que les dones tres, amb un interval de dos mesos entre una i altra donació.

És important tenir en compte que com que la campanya es realitza en un centre esportiu, no es podrà donar sang abans de fer exercici físic i si es dóna sang després de fer esport (preferiblement d‘intensitat baixa o moderada), caldrà fer un repòs d’uns 30 minuts i estar ben hidratats.

El Club Natació Granollers fa una crida a la col·laboració en aquesta campanya a càrrec del Banc de Sang i Teixits, per poder donar assistència a tots els hospitals i clíniques de Catalunya, ja que cada dia es necessiten més de 1.000 donacions per a atendre els seus malalts, ja que la majoria d’intervencions quirúrgiques i molts dels tractaments mèdics requereixen transfusions.

Cada donant, a més a més, rebrà un obsequi, que aquest any serà per commemorar el 50è aniversari del Club Natació Granollers.