El Club Natació Granollers, que manté les instal·lacions tancades al públic per les noves restriccions decretades per 15 dies, ha obert aquesta tarda per a què les seccions esportives puguin reprendre els entrenaments. I ho fa a l’empara de la llei que permet entrenar en instal·lacions esportives “els/les esportistes que es preparin per a la participació́ en competicions esportives oficials de caràcter estatal, internacional o professional i tinguin la classificació́ assolida”. En aquest sentit, i davant de la confirmació de les Federacions que les competicions estatals no s’aturen, el Club ha adaptat protocols i espais per a reactivar els entrenaments d’aquells equips i esportistes amb compromisos estatals al llarg del que queda d’any.

“No podem deixar de donar suport a aquests per tal puguin entrenar malgrat totes les limitacions i a l’empara del que s’ha decretat; és una molt bona notícia per als nostres esportistes, que veuen com la temporada no està perduda, podent recuperar la dinàmica d’entrenaments, i tenir la preparació adequada per afrontar les competicions amb les màximes garanties i evitar lesions, així com poder competir al màxim nivell que aquesta situació ens deixi i permeti”, valora positivament el president Eduard Escandell, fent incís en què el Club no ha deixat de treballar per a què aquesta aturada tingui la mínima afectació possible per als esportistes, implantant des del primer moment plans d’entrenament virtual, amb el seguiment de l’equip tècnic des de casa.

Un pla virtual que es manté, mentre els esportistes amb compromisos estatals ho faran de manera presencial, com són els jugadors de waterpolo de 1a Divisió Estatal, els nedadors de Copa d’España de Clubs, les nedadores d’artística dels Campionats d’Espanya Infantil i Júnior, així com els i les gimnastes dels Campionats d’Espanya i de la Lliga Iberdrola.

De la mateixa manera, es mantenen els programes i activitats online per a socis i associats, amb la voluntat de fomentar la pràctica esportiva i intentar no perdre rutines saludables durant els dies en què el Club està tancat.

I és que aquesta nova mesura ha suposat pel Club un nou cop d’efecte. Però tot així, l’entitat es manté ferma en la convicció de què l’esport és part de la solució per aturar la pandèmia, pels beneficis que comporta per la nostra salut, aportant a més a més reforç immunitari. Per aquest motiu “no deixarem de lluitar per a què es consideri l’esport com a servei essencial; I és en aquesta mateixa línia que, tot i que estiguem tancats, seguim promovent l’activitat física com a eina segura i indispensable per a la nostra salut”, conclou Escandell.