La pandèmia està tocant fort als equips catalans. Amb la Copa Catalunya suspesa a mig torneig i amb el tancament de les instal·lacions decretat pel Govern, l’equip absolut del Club Natació Granollers, com molts altres, van poder reprendre els entrenaments la setmana passada acollint-se a la llei que permet als esportistes amb compromisos estatals entrenar-se als centres esportius. Una mesura que encoratja a pensar que la temporada encara està viva, tenint ja la primera prova de foc aquest dissabte 14 de novembre, quan els de Tomas Bruder obrin temporada a Madrid, en el partit que els enfrontarà a l’AR Concepción Ciudad Lineal.

 

Els granollerins, però, no arriben en les mateixes condicions a aquest primer partit de lliga que el seu rival. Principalment per la situació a Catalunya, que ha propiciat el tancament dels centre esportius, no així a la resta del territori. “El fet d’haver estat tota una setmana sense tocar aigua, penalitza”, comenta Adrià Sardò, segon entrenador de l’absolut, però tot i així assegura que, tot i que “arribarem justets al primer partit, donarem el cent per cent”.

 

Recordem, per altra bamda, que la lliga de 1a Divisió Estatal havia d’iniciar-se el 31 d’octubre, però ni CNG ni Concepción van poder estrenar-se per motius lligats a la pandèmia (en el cas del CNG, per un cas positiu a l’equip rival). Aquesta segona jornada, però, sí que es té prevista disputar a la piscina madrilenya, amb totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents. Una lliga de 1a Estatal que enguany es divideix en dos grups: el CNG, al grup A, on haurà d’enfrontar-se en aquesta primera fase del campionat al Rubí, Horta, Premià, Helios, Brains, Sevilla i Concepció, aquest dissabte a les 16:30h.