Ens tornem a trobar amb les instal·lacions tancades. Una vegada més, com a mesura per aturar aquesta pandèmia que tants estralls està fent a tot el món i que no deixa ningú indiferent.

Aquesta nova mesura suposa pel Club un nou cop d’efecte. Ens estàvem recuperant de la primera onada i arriba una segona que ens ho torna a aturar tot. Però tot així, ens mantenim ferms en la nostra convicció de què l’esport és part de la solució per aturar la pandèmia, pels beneficis que comporta per la nostra salut, aportant a més a més reforç immunitari. Per aquest motiu no deixarem de lluitar per a què es consideri l’esport com a servei essencial. I és en aquesta mateixa línia que, tot i que estiguem tancats, seguim promovent l’activitat física com a eina segura i indispensable per a la nostra salut.

En aquest sentit, des de que vam tenir coneixement d’aquestes noves restriccions vam activar programes i classes online per fomentar la pràctica esportiva i intentar no perdre rutines saludables durant els dies en què estiguem tancats. De la mateixa manera ho estem fent amb els nostres esportistes federats, a través de treball a distància. Ara, però, se’ns obre la porta a oferir-los una alternativa per a què puguin mantenir la seva motivació per assolir els seus objectius esportius d’aquesta temporada, després de tants mesos i inclús anys d’esforç i dedicació.

I és que a l’empara del decret sobre les noves restriccions, “poden entrenar-se els/les esportistes que es preparin per a la participació en competicions esportives oficials de caràcter estatal, internacional o professional i tinguin la classificació assolida”. Una disposició que apunta a què “per tal d’acollir els entrenaments dels/les esportistes […], poden romandre obertes les instal·lacions esportives tant de titularitat pública com privada”. És per aquest motiu i davant la confirmació de les Federacions que les competicions estatals no s’aturen, hem adaptat protocols i espais per, a partir de demà, reactivar els entrenaments d’aquells equips i esportistes que tinguin compromisos estatals al llarg del que queda d’any, amb la voluntat de què puguin tenir la preparació adequada per afrontar les competicions amb les màximes garanties i evitar lesions, així com poder competir al màxim nivell que aquesta situació ens deixi i permeti. Una alenada d’aire fresc per als nostres esportistes i equip tècnic per a seguir tirant endavant el projecte esportiu d’aquest any. I un orgull per a tots i totes, superar aquest entrebanc, i veure com els nostres esportistes poden representar arreu el Club i defensar els colors del Club en les cites més importants a nivell estatal.

Seguirem, aquestes dies i mentre durin les restriccions, treballant de la mateixa manera per a fer front a aquesta situació que, ara per ara, impedeix obrir la instal·lació al públic per a desenvolupar activitats fisicoesportives. Tanmateix, volem fer un apunt respecte a les quotes socials, que com sabeu contribueixen de manera activa a l’existència de l’organització i al manteniment de l’entitat, així com al projecte social i esportiu de Club. Estem treballant també en aquest sentit, amb les diferents administracions competents, per tal de poder donar una resposta en breus.

Sabem que entendràs la situació i agraïm la teva comprensió al respecte, com a soci del Club que ets i les implicacions que aquesta condició t’atorga. I l’indispensable que per nosaltres és poder comptar amb el teu suport en aquests temps tan difícil i que estem convençuts que, junts, podrem superar.

Restant sempre a la teva disposició, esperem tornar-te a veure aviat pel Club i que puguis gaudir plenament de les nostres instal·lacions i serveis.

Atentament,

Junta Directiva
Club Natació Granollers