El Govern ha decretat noves mesures per aturar l’activitat social al país amb la voluntat de frenar la pandèmia. Entre les restriccions es troba la suspensió de l’activitat esportiva, que implica el tancament dels centres i instal·lacions esportives.

Aquesta mesura entra en vigor demà divendres 30 d’octubre a partir de les 6h i te una durada de 15 dies. Per donar compliment a aquest nou decret, el Club procedirà a tancar al públic les seves instal·lacions a partir de demà, suspenent, per tant, tota activitat física i esportiva a la instal·lació, fins a l’aixecament d’aquest nou decret.

Des del moment en què s’han anunciat aquestes mesures, s’està treballant en les implicacions que se’n deriven quan a servei ofert. D’altra banda i per tal de minimitzar l’impacte de l’aturada de l’activitat física al Club, us podem avançar que es posarà en marxa un nou programa online, per a seguir promovent la pràctica esportiva entre els socis i sòcies, abonats i abonades. Tanmateix, les seccions esportives seguiran un pla d’entrenament online per a què no es vegin afectades les seves dinàmiques.

Aquesta nova mesura torna a colpejar fort al Club, així com a tot el teixit esportiu i associatiu, que seguirà lluitant amb la responsabilitat que la situació es mereix, per a seguir promovent l’esport com a una activitat segura que forma part de la solució. I és que creiem fermament que fer esport és la millor arma per lluitar contra la COVID, perquè suposa una millora per a la salut, i promou la formació, l’educació i la integració social. Per això volem demanar-te que t’adhereixis al Manifest per a què l’esport esdevingui servei essencial.

Agraïm la col·laboració comprensió davant d’aquests moments tan difícils que tots i totes tornem a viure, i us mantindrem informats puntualment sobre les decisions preses, així com de l’evolució de la situació.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers