Volem informar d’una actualització respecte al comunicat emès ahir al respecte del tancament de la instal·lació a les 21h, amb motiu de la resolució per la qual es decreta el confinament nocturn a Catalunya. Després d’haver-se publicat el DOGC i de fer les consultes pertinents a l’Ajuntament de Granollers, es conclou que l’activitat ha de finalitzar a les 21h, i que a partir d’aquesta hora només es podrà fer ús dels vestidors.

Per tant, a les 21h finalitzarà l’activitat esportiva al Club, quedant tanmateix la instal·lació tancada al públic i, per tant, no podrà accedir-hi ningú. A partir d’aquesta hora, els socis i sòcies, abonats i abonades que estiguin dins del Club podran utilitzar els vestidors fins a les 21:30h, hora a partir de la qual ja no hi podrà haver cap usuari ni usuària dins de la instal·lació. Preguem que en l’ús dels vestidors, es tingui en compte que el confinament nocturn comença a les 22h.

D’altra banda i, especialment per tots i totes els que es veuen afectats per les restriccions horàries de la instal·lació, a partir d’avui oferim classes en directe, a les 21h, a través del nostre canal de Youtube. Avui ens estrenem amb una sessió d’ “En forma” dirigida per la nostra tècnica Anna. Estigues atent a les nostres xarxes socials per conèixer la classe nocturna de cada dia (de dilluns a dijous a les 21h), que animem a seguir des de casa per no perdre rutines.

Agraïm la teva comprensió, així com la teva col·laboració per tal d’afrontar aquesta nova situació el millor possible per a tots i totes.

Salutacions,

 

Junta Directiva
Club Natació Granollers