A l’espera de la publicació del DOGC, la Generalitat de Catalunya ha anunciat l’entrada en vigor des d’avui mateix el toc de queda nocturn de 22h a 6h. Tot i així, tots els establiments oberts al públic, entre ells els centre esportius, hauran de finalitzar una hora abans del toc de queda per deixar marge per a la tornada a casa.

Per tal de donar compliment a aquesta nova mesura, el Club ha d’adaptar el seu horari de tancament de dilluns a divendres, avançant-lo a les 21h. Per aquest motiu:

  • A les 21h la instal·lació quedarà tancada al públic i, per tant, no podrà accedir-hi ningú; així com tampoc cap soci i sòcia, abonat i abonada, usuari i usuària podrà estar dins de la instal·lació.
  • Es podrà fer esport i gaudir de les instal·lacions, activitats i serveis fins a les 21h, pel que preguem que si vols fer ús dels vestidors, tinguis en compte l’hora de tancament.
  •  Les reserves d’espai afectades per aquesta mesura han estat automàticament anul·lades
  • Les activitats digirides han estat  avançades en hora per tal d’acomplir amb l’horari o bé cancel·lades automàticament.
  • Si tenies alguna activitat o espai reservat en hora afectada, et demanem que comprovis l’estat de la reserva a la teva àrea personal.

Pel que fa a l’horari d’obertura, aquest no es veurà afectat, obrint de dilluns a divendres a les 6h i caps de setmana com és habitual.

Lamentem els inconvenients que aquest fet et pugui ocasionar, sabent que entendràs que es tracta d’una mesura d’aplicació a nivell de país enfocada a contenir la pandèmia.

Restem a la teva disposició i et farem saber qualsevol modificació que se’n derivi de la nova situació.

Atentament,

Junta Directiva
Club Natació Granollers