La secció de gimnàstica artística masculina i femenina del Club Natació Granollers, amb uns 160 esportistes, celebra aquest divendres 22 de juny a les 21:30h al pavelló municipal El Parquet, el tradicional Festival de Fi de Curs que, com cada any, aplega a centenars de familiars i amics que omplen la graderia per veure els gimnastes en acció.

Des dels gimnastes d’escola fins als grups de competició, entre ells els gimnastes del Centre d’Alt Rendiment (CAR) Lluna Casanova, Berta Pujadas i Eduard Méndez, saltaran a la pista del pavelló, convertida en una autèntica sala de gimnàstica amb tots els aparells de la modalitat d’artística (barra d’equilibris, anelles, poltre…). Tots ells oferiran un espectacle ple d’acrobàcies, rítmiques i exercicis en aparells, a cops de llums, colors i la música de Queen, que serà el fil conductor d’aquest Festival i amb el que es vol retre homenatge al que és considerat un dels millors grups musicals de la història.

Les entrades estan a la venda de manera online, a un preu de 8€ (menors de 8 anys, entrada gratuïta). Adquireix la teva entrenada online del Festival de Fi de Curs.