Avui dilluns 27 de setembre, s’ha signat el contracte de gestió del servei de bar-cafeteria i guingueta-bar exterior del Club Natació Granollers – Piscines Municipals de Granollers amb la Fundació Vallès Oriental (FVO), adjudicatària del concurs públic, amb una proposta gastronòmica i social similar a la que ja desenvolupen al Teatre Auditori sota el nom de ‘El Gato Verde’. Ara amb ‘El Gat a l’Aigua’ s’obre una nova etapa tant per la FVO com pel CNG, que disposarà d’un nou servei de cafeteria amb clara vessant integradora, inclusiva i social.

Serà a partir de l’11 d’octubre que s’obrirà el gastrobar amb un projecte en total sintonia amb el CNG, “amb una proposta coherent, de menjar saludable”, ha comentat el director general de la FVO, Rafael Arderiu, qui ha recordat que la Fundació treballa amb el doble objectiu de defensar els drets i la inserció de les persones amb discapacitats intel·lectuals, pel que aquest projecte afavorirà la integració social i inserció laboral, amb almenys tres persones amb altres capacitats.

Per al president del CNG, Eduard Escandell, aquest projecte il·lusiona i, a més a més, “trenca barreres”. I és que el Club, amb aquesta proposta de gestió, que és inclusiva i socialitzadora, permet créixer no només com a entitat sinó també com a ciutat. Una qüestió que ha estat aplaudida per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, present en aquesta signatura de contracte, amb la presència també del regidor d’esports, Álvaro Ferrer, la regidora de Salut Pública i Consum, Serveis Socials i Gent Gran, Maria del Mar Sánchez; membres de la Junta Directiva i Consell Directiu del CNG, i membres de la FVO.

Durant l’acte es va aprofitar per avançar un primer esbós del què serà el nou logo de ‘El Gat a l’Aigua’, que començarà a adequar l’espai de cafeteria a partir del 4 d’octubre.