No va poder ser a Premià, però els de Tomas Bruder volen prendre-li la revenja a casa. Serà dimecres 29 de setembre a les 21:30h, en el partit de tornada de Copa Catalunya per a la lluita dels llocs del 5 al 8. I és que en el matx d’anada de dissabte 25, el Club Natació Granollers va caure per 16 gols a 10, en un encontre on els granollerins van acusar les baixes de jugadors importants; tot i així va fer un partit molt íntegre.

I és el tècnic de l’absolut va donar descans a un dels puntals en atac, Alberto Peralta, que juntament amb les baixes per lesió del boia Joel Bertran i l’atacant Josep Puig, va fer que el CNG hagués de presentar un equip molt jove a Premià. Es va aprofitar, però, per a provar els juniors, que es van saber adaptar a les dinàmiques, contribuint a què l’equip desplegués un bon joc, tot i que el marcador final no faci justícia.

Els del CNG segueixen la seva preparació de pretemporada, de cara al proper partit de Copa, així com pel seu imminent debut de lliga, que el portaran a enfrontar-se al Sevilla en el primer partit de 1a Divisió, que es disputarà a casa.

 

Premià 16 – Granollers 10
Parcials: 3-2, 5-2, 5-2, 3-4
Gols: Gerard V (3), Josep C (2), Marc V (1), Roger V (1), Carlos R (1), Jan R (1) i Gerard T (1).