La Federació Catalana de Natació (FCN) ha tornat a distingir el Club Natació Granollers per ser un dels millors clubs catalans, concretament la 5a millor entitat catalana de natació del 2017. El guardó es va lliurar  ahir dilluns 4 de juny, en el marc de la XVII Diada de la Natació Catalana, que va tenir lloc a El Born CC (Barcelona), en un acte on la FCN reconeix a esportistes, persones i entitats que han destacat per la seva tasca i pels seus èxits durant l’any 2017.

El CN Granollers és el primer club del rànquing de les 15 millors entitats que reconeix la FCN que compta exclusivament amb esportistes no professionals, fet que encara més meritori aquest cinquè lloc, obtingut per la feina i èxits de tota una temporada i reconeix, d’aquesta manera, la gestió que el Club porta a terme amb la seves seccions esportives d’aigua. Per davant en el rànquing es troben entitats com el Sabadell, Sant Andreu, Mataró i Terrassa, i per darrera, el Barcelona, el Mediterrani…

El Club, que va rebre la placa aniversari amb motiu del cinquantenari de l’entitat de l’any passat, va ser reconegut també pels èxits esportius més destacats. Per aquest motiu, Txell Mas, nedadora d’artística del Club fins la temporada passada, va rebre la medalla al mèrit esportiu per la seva trajectòria esportiva. Menció especial en categoria d’edats pel bronze obtingut en combo al Campionat d’Europa Júnior de Belgrad, per les nedadores d’artística Clara Arboix, Ariadna Arisó, Èlia Calvo, Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa i Mireia Hernández. Tanmateix, es van reconèixer els campions del Circuit Català de Travessies, amb Sergio Torres que va ser tercer; i els campions de la Copa Catalana de Fons, amb Judith Torras, tercera.