Un total de 1.630.800 metres realitzats, tant nedant com en bicicleta, entre els 120 participants de les 12 Hores per Equips by The Original CAS. Aquest és el balanç numèric de la jornada esportiva de swimming i d’spinning que va tenir lloc el passat 2 de juny al Club Natació Granollers. L’equip que més metres va acumular durant les 12 hores de competició, va ser l’anomenat ‘200.000’, que es va quedar a prop d’aconseguir el seu objectiu (els 200.000 que donava nom al seu equip) amb un total de 192.500 metres, proclamant-se com a guanyador d’aquesta tercera edició. Va compartir podi amb Equipazo, que van completar la prova amb 179.400 metres i Ekipet, amb 171.700 metres.

Va ser una jornada en què l’esportivitat i el bon ambient van estar presents des de les 9h del matí a les 9h del vespre, moment en què va finalitzar la competició, que es va celebrar a la zona exterior del Club: la prova de natació a la piscina de 50 metres climatitzada, i la prova d’spinning amb bicicletes situades a l’aire lliure. L’objectiu era clar: aconseguir ser l’equip (integrat entre 6 i 10 persones) en acumular més metres de swimming i spinning (equivalència de 2.000 metres/hora) al final de les 12h de competició. Una de les condicions més rellevants de la prova era que cada equip havia de realitzar un mínim de 4 hores de cada disciplina… la resta d’hores es podien completar indiferentment fent spinning o nedant; i que cada equip havia de tenir un mínim de 3 persones practicant la mateixa disciplina a la vegada.

En aquesta edició, els participants van comptar amb avituallament durant tota la jornada, servei de massatge, botifarrada, sortejos i concursos… una jornada que, a més a més de ser esportiva, va tenir un component altament lúdic.