Ja es va fer amb la primera edició i, després de l’aturada per pandèmia, es torna a fer. I és que el Club Natació Granollers ha renovat el seu suport a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) Vallès Oriental, que el proper dia 10 d’octubre (10:30h) organitza la segona edició de la Cursa Contra el Càncer, de 5km, amb sortida i arribada al Parc Firal de Granollers. Una cursa de caràcter solidari per a obtenir més recursos per la recerca oncològica i el suport psico-social gratuït per a tots els malalts i els seus familiars que ho necessitin.

El CNG, a més a més de fomentar-ne la difusió, ha tornat a ser punt d’inscripció a la cursa, que es pot completar corrent o caminant i que, amb la finalitat de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones, estarà adaptada a tots els públics. A més a més, el CNG realitzarà dues màsters per tal de dinamitzar l’arribada dels participants i acompanyants (sobre les 12h), amb una sessió de full body per equips i  una altra de mobilitat i estiraments.

Sempre amb esperit solidari, el CNG col·labora especialment amb l’entorn per a tirar endavant projectes socials i esportius en sintonia amb els valors de l’entitat.