El Club Natació Granollers s’ha adherit al Manifest contra el tancament d’instal·lacions i la suspensió de l’activitat esportiva, impulsat per diversos agents gestors del sector esportiu de Catalunya com Unió de Federacions Esportives de Catalunya, INDESCAT, Federació Catalana de Natació, Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya, Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness i Gestiona.

El manifest s’oposa a les mesures decretades pel Govern que obliguen a la suspensió total de l’activitat esportiva i competitiva i al tancament dels equipaments, que actualment afecta a diversos municipis de Catalunya degut a la situació de la COVID-19. El text posa de manifest que “l’esport és salut i els beneficis de la pràctica esportiva regular s’han fet evidents més que mai en els mesos de confinament”. I afegeix que “el sector esportiu de Catalunya ha creat espais segur per practicar esport i estem preparats: Hem elaborat protocols específics validats per la Secretaria General de l’Esport; Hem adquirit material EPI a disposició tant de treballadors com de practicants; Hem format les persones treballadores i voluntàries que participen en l’organització de l’esport; Garantim el registre i la traçabilitat de tots els grups de contacte en la pràctica; Informem de totes les mesures a qualsevol persona intervinent en l’activitat”.

“La suspensió absoluta de l’activitat esportiva és la sentència de mort del teixit esportiu de Catalunya. Denunciem que cap de les mesures d’ajut anunciades a l’inici de la crisi sanitària per al sector esportiu encara no s’han fet efectives. Ens posem a disposició de les autoritats competents per buscar solucions alternatives.”, conclou un manifest al qual el CNG dona total suport i anima la ciutadania a adherir-s’hi.