Dilluns 23 de novembre el Club Natació Granollers reobrirà les instal·lacions per a reprendre l’activitat, amb els protocols i instal·lacions adaptats a les disposicions que ahir dissabte es van publicar oficialment al DOGC. Unes mesures que corresponen al Tram 1 del Pla d’obertura progressiva d’activitats del Govern de Catalunya per a combatre la segona onada de la Covid-19.

A partir de dilluns, doncs, socis i abonats podran tornar a gaudir del Club, sempre amb cita prèvia per fer ús dels espais i activitats, per blocs de 60 minuts i amb limitació de capacitat d’ús:  50% d’aforament a les instal·lacions i espais exteriors com piscines o zones d’activitat dirigida, i al 30% els espais interiors com piscina coberta i sala de fitness. A més a més de les mesures de seguretat i protocols anticovid que marquen les autoritats sanitàries pel moment en què ens trobem (distància de seguretat intrapersonal, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic, desinfecció…)

A més a més s’oferirà activitats físiques i esportives adaptades a les mesures vigents, tant indoor com outdoor, on el Club ha aprofitat el tancament per a treballar noves propostes d’activitat en espais a l’aire lliure. En aquest sentit, obre el CNG Outdoor Gym, amb una zona de calistènia (estructura per entrenaments amb el propi pes corporal) i un cubofit (gimnàs multifuncional a l’aire lliure). A més a més, si bé aquests dies s’han ofert activitat online, ara també se seguiran fent amb classes virtuals en directe, sessions i rutines virtuals, cursos i tallers, EP i Plans a mida online… per a què també es pugui seguir amb les rutines a distància.

També es reprendran l’activitat dels serveis com Swimming i Running Team, CrossHiit, Extraescolars i els cursets de natació tant d’adults com infantils, adaptats a les noves directrius de seguretat. I també es reobrirà la cafeteria, amb totes les mesures referents a la restauració: distància mínima de 2 metres i màxim 4 comensals per taules tant a terrasses com a interiors, amb ventilació i a més a més al 30% d’aforament.

Els vestidors en aquesta fase estaran tancats, a excepció d’aquells usuaris que realitzin activitats aquàtiques que, en aquest cas, podran fer-ne ús així com de les dutxes, tal i com marca el nou decret. A més a més, a banda d’adaptar-se a totes les mesures, el Club manté les que ja tenia implantades referent a la seguretat i que segueixen sent obligatòries, així com també n’ha establert d’altres addicionals com els purificadors d’aire a la sala de fitness per purificar i renovar l’aire cada 10 minuts, transformant-lo en un aire de qualitat òptima i quedant lliure de partícules contaminants; o el manteniment del control de temperatura a l’entrada.

Amb el confinament nocturn encara vigent, l’última hora d’accés del públic a les instal·lacions serà a les 21h. Es podrà, però, continuar fent activitat a la instal·lació fins a les 21:45h i sortir-ne amb l’antelació suficient per arribar a casa a les 22h. Es mantindrà la desinfecció diària de la instal·lació de 14:30h a 15:15h, moment en que els espais indoor romandran tancats al públic, permetent-ne només l’ús exterior per a la realització de l’activitat física.

Recordem, per altra banda, que el Club va poder obrir les instal·lacions el passat 5 de novembre per als entrenaments dels esportistes amb compromisos estatals, emparat per la llei que així ho permetia. A partir de dilluns, amb el nou decret, també ho podran fer la resta d’esportistes de les seccions esportives de natació, natació artística, waterpolo i gimnàstica artística, que reprendran l’activitat esportiva en aquesta fase, on encara, però, no està permesa la competició (només a nivell estatal).