Benvolgut/da,

Dilluns 23 de novembre obrirem de nou les portes per reprendre l’activitat, amb els protocols i instal·lacions adaptats a les disposicions que avui dissabte s’han publicat oficialment al DOGC. Unes mesures que corresponen al Tram 1 del Pla d’obertura progressiva d’activitats del Govern de Catalunya per a combatre la segona onada de la Covid-19.

A partir de dilluns, podràs tornar a gaudir del Club, sempre amb cita prèvia dels següents espais i activitats, per blocs de 60 minuts, que estaran limitats en aforament:

Piscines exteriors climatitzades, al 50% d’aforament
Piscina coberta amb un aforament del 30% de la capacitat
Sala de fitness, al 30% d’aforament
Activitats dirigides indoor, al 30% d’aforament de les sales respectant les distàncies de seguretat intrapersonal
Activitat esportiva a l’aire lliure, al 50% d’aforament de l’espai i respectant les distàncies de seguretat intrapersonal
Nou espai CNG Outdoor Gym, amb cubofit i calistènia
Zona de cardio (bicicletes) outdoor
Circuit training
– Activitat dirigida a piscina exterior
Pista de pàdel

En aquesta fase, els vestidors estaran tancats, a excepció d’aquells usuaris que realitzin activitats aquàtiques que, en aquest cas, podran fer-ne ús així com de les dutxes, tot recordant els assecadors romandran inhabilitats. Sí que estarà permès accedir als vestidors per fer ús dels lavabos i dels armariets de lloguer. Tanmateix, els armariets d’ús puntual es podran utilitzar, que s’han adequat per a mantenir la distància de seguretat intrapersonal.

Pel que fa als serveis, podrem reprendre l’activitat de:

– CNG Swimming Team amb 6 persones per carrer a la piscina exterior climatitzada
CNG CrossHiit, que es realitzarà tant indoor com outdoor amb màxim de 6 persones
CNG Running Team amb grups de 6 persones
Cursets de natació d’adults, en grups estables
Cursets de natació infantil, en grups estables de 6 infants
Extraescolars, amb limitació d’aforament de la sala
– Servei d’Entrenador Personal només de Salut
– Servei de Fisioteràpia, que continuarà l’activitat que venia fent fins ara

Amb el confinament nocturn encara vigent, l’última hora d’accés del públic a les instal·lacions serà a les 21h. Es podrà, però, continuar fent activitat a la instal·lació fins a les 21:45h i sortir-ne amb l’antelació suficient per arribar a casa a les 22h. Es mantindrà la desinfecció diària de la instal·lació de 14:30h a 15:15h, moment en que els espais indoor romandran tancats al públic, permetent l’ús exterior amb entrada pel Gimnàs d’Aurora Morata.

I aquest tram també ens permet reobrir la cafeteria, adaptada a totes les mesures per a la restauració: distància mínima de 2 metres i màxim 4 comensals per taules tant a terrasses com a interiors, amb ventilació i a més a més al 30% d’aforament. Oferirà, endemés, servei take away.

Hem unit tots els esforços per tornar-nos a adaptar a les restriccions que estableixen la nova resolució del Govern per a la reobertura de les instal·lacions esportives. A més a més de fer-ho amb les màximes garanties de seguretat i amb els protocols anticovid que ens marquen les autoritats sanitàries pel moment en què ens trobem, durant aquest tancament hem seguit treballant per a oferir noves propostes per a fomentar la pràctica de l’activitat física i esportiva.

Si bé aquests dies hem ofert activitat online, ara també el seguirem oferint amb les classes virtuals en directe, les sessions i rutines virtuals, cursos i tallers, EP i Plans a mida online… per a què es pugui també seguir amb les rutines a distància. A més a més, dilluns obrirem amb nous espais exteriors per a la pràctica de fitness a l’aire lliure amb el que es pretén oferir més zones d’activitat. I recordem que a banda de les mesures implantades (gel hidroalcohòlic, fluxos de circulació…)  n’hem implantat d’altres com els purificadors d’aire a la sala de fitness per purificar i renovar l’aire cada 10 minuts, transformant-lo en un aire de qualitat òptima i quedant lliure de partícules contaminants; o el manteniment del control de temperatura a l’entrada.

Hem elaborat una guia per a què puguis consultar en tot moments els detalls sobre la condició d’ús i serveis en aquest tram 1 del Pla de desescalada.

Des d’ara, també pots fer reservar cita prèvia d’espais, activitats i serveis.

Per a qualsevol dubte o aclariment, sempre pots posar-te en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari al 93 870 45 99 o club@cngranollers.org

Amb la il·lusió de tornar a obrir el Club i el tornis a gaudir de manera presencial, estem molt agraïts pel teu suport davant d’aquesta situació.

Atentament,

Junta Directiva
Club Natació Granollers