Segona victòria consecutiva dels absoluts del Club Natació Granollers en aquest inici de temporada de 1a Divisió Estatal, el que els manté invictes després de vèncer el C Waterpolo Sevilla per 16-12. El Granollers, que va anar sempre per davant en el marcador, va fer un bon partit a casa que, degut als protocols de la covid-19 es va fer a porta tancada. No obstant això, es va poder seguir per streamingi recuperar el live a Youtube.

Els de Tomas Bruder van imposar el seu joc davant l’equip andalús, que va anar a remolc durant tot el matx. Al descans, els locals ja guanyaven per 3 gols de diferència. Encertats en les superioritats amb una taxa d’efectivitat del 100%, els granollerins, que van afluixar en defensa en els últims minuts, van poder mantenir una distància còmode durant tot el partit, tancant la jornada amb 4 gols a favor.

Amb aquesta victòria, el CNG ja suma 6 punts, els mateixos que el seu proper rival, el CN Rubí. Ambdós, havent guanyat els dos partits disputats i coliderant la classificació, es veuran a la piscina rubinenca el proper dissabte 28 de novembre a les 18:15h. Un rival complicat per a un duel vallesà, d’on en sortirà l’equip que es desmarcarà per liderar provisionament el grup A de 1a Divisió.

Granollers 16 –  Sevilla 12
Parcials: 4-2, 3-2, 4-3, 5-5
Gols: Marc Tarrés (4), Dani López (3), Josep Colominas (3), Joel Bertrán (2), Gerard Troyano (1), Albert Tarrés (1), Gerard Valero (1), Josep Puig (1).