Ni eliminatòries ni finals. Nou format per al Campionat d’Espanya Absolut que del 20 al 22 de novembre s’ha celebrat a Castelló pel sistema de contrarellotge, el qual només permetia nedar una única vegada cada prova. I tot i aquesta nova fórmula de competició que ha estat marcada, a més a més, per estrictes mesures de seguretat anticovid, i tot i les restriccions patides a Catalunya a nivell esportiu, el Club Natació Granollers ha pogut fer un bon paper en la primera competició de caràcter estatal d’aquesta temporada. I ho ha fet de la mà de quatre nedadors, que van aconseguir el passi en aquest Campionat restringit a només als 24 millors nedadors d’Espanya de cada prova (els 12 millors absoluts i 12 absoluts-joves i menors).

Un campionat atípic en una època atípica, on el CNG ha pogut estar representat per Fernando Morillas, que va aconseguir la millor classificació per a l’entitat als 50 braça amb un 8è lloc. Als 100 braça va fer 16è, i als 200 braça, el 20è. Els 200 papallona els van nedar Estel Xual Galo, que va ser 11a, i Palmira Chaparro, 15a, que també va nedar els 800 lliures fent el 15è lloc. 16a posició, per altra banda, per a Alba Garcia als 50 esquena.

Una actuació que valora molt positivament el responsable de l’equip absolut del Club, Joan Serra: “Després de 8 mesos sense poder competir, han tingut la oportunitat de tornar a sentir-se nedadors amb uns resultats condicionats per la situació actual, en que les aturades que hem patit les últimes setmanes no ens han permès entrenar amb la continuïtat necessària; tot i això, tots ells, sense excepció, s’han sobreposat aconseguint uns resultats molt meritoris que els serveixen per sumar i seguir amb la seva preparació encarada a la Copa d’Espanya del proper desembre i sobretot a l’Open d’Espanya de Primavera, i la temporada d’estiu on esperem arribar-hi amb la continuïtat necessària per poder rendir al màxim nivell possible”.