Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Volem agrair la confiança, suport i estimació que ens has tornat a mostrar durant aquests dies, que hem tornat a veure moments molt difícils amb motiu de la segona onada de la pandèmia. Però una vegada més, has estat aquí, al nostre costat.

És per agrair-te el teu gest que, tal i com vam anunciar, tots els socis i sòcies rebran, com tu, una gratificació d’un saldo equivalent al valor del 30% de la quota social corresponent pel temps que hem estat tancats, que podràs bescanviar per serveis esportius i de salut que no estan inclosos a la quota de soci (cursets, entrenadors personals, armariets, classes VIP, fisioteràpia, campus…), o bé articles o productes disponibles al Centre d’Atenció a l’Usuari.

Aquest saldo el podràs utilitzar a partir de l’1 de desembre de 2020 i es podrà bescanviar fins al 31 de juliol de 2021, al Centre d’Atenció a l’Usuari. El saldo disponible el podràs consultar sempre de manera online, a través de l’àrea usuari.

Tot esperant que puguis gaudir d’aquesta gratificació, reiterem el nostre agraïment per haver-nos fet costat en moments tan durs.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers