Celebrada la 1a Fase d’Edat Escolar els dies 10 i 11 de febrer a Vic, el Club Natació Granollers va aconseguir pujar en dues ocasions al podi de la competició en categoria EE E (a partir de 14 anys). Una molt bona actuació de les gimnastes, que van endur-se a casa una medalla d’or a nivell individual i una copa de segon classificat per equips.

L’actuació de la gimnasta Georgina Carol va fer que es pengés la medalla d’or a la classificació general, destacant la seva participació a l’exercici de salt de poltre, on va obtenir la millor nota. Carol, formant equip al Ariadna Torrent, Judit Perió i Mireia Merino, van alçar la copa de segones classificades en la competició per equips.

D’altra banda, en categoria EE D4P (a partir de 13 anys), destacar la 18a posició que es va aconseguir en la classificació per equips.

Aquest cap de setmana, els dies 17 i 18 de febrer, el Club participarà a la 1a Fase de la categoria Base, que tindrà lloc també a Vic.