El Club Natació Granollers s’han estrenat a la fase regular de la Lliga estatal Iberdrola, de categoria absoluta, després de classificar l’equip A a 1a Divisió i el B a 3a Divisió. Una primera jornada que va tenir lloc els dies 9 i 10 de febrer a Gijón, amb bons resultats.

El CNG A, integrat per les gimnastes Marimar Pérez, Berta Pujadas, Lluna Casanova, Marimar Pérez, Helena Lucas i Alba Alguacil (Marisol Pérez no va poder participar per lesió), va classificar-se en 7a posició a la 1a Divisió. El mateix lloc que va obtenir a la fase classificatòria. El CNG B, amb Andrea Villarroya, Ona Perxachs, Ainara Martínez, Carlota Garcia i Marina Esteban, va fer el 6è lloc, escalant una posició respecte a la classificatòria de 3a Divisió.

La fase regular, que es realitza en dues jornades, tindrà la segona cita al mes d’abril, i es tancarà la Lliga amb la fase final.