Dimarts 19 de desembre, a les 19h, a la sala de gimnàstica del Club Natació Granollers, tindrà lloc la inauguració oficial del nou material d’entrenament, adquirit amb la subvenció de la Federació Catalana de Gimnàstica (FCG) i el suport del Consell Català de l’Esport. A l’acte hi estarà present un representant de la Secretaria General de l’Esport, l’alcade de Granollers, Josep Mayoral, el president de la FCG, Xavier March, i el del CNG, Eduard Escandell.

Durant l’acte, les autoritats visitaran el gimnàs equipat amb el nou material (paral·leles asimètriques, plataforma de salt, bolet, poltre amb arcs, paral·leles de GAM i els fossats d’entrenament) que s’han adquirit amb la subvenció que ha girat a l’entorn dels 100.000 euros.  Tanmateix i per donar oficialment el material com a estrenat, els primers equips de gimnàstica artística masculina i femenina faran una exhibició.

L’acte contempla els parlaments de les autoritats i descoberta de la placa amb la que s’anomena el Club com ‘Centre de Detecció i Perfeccionament’ (CEDIP) i col·laborador del Programa d’Alt Rendiment de la Federació Catalana de Gimnàstica al Centre Josep Lluís Vilaseca de Sant Cugat. Finalitzarà amb l’exposició del nou mural de la galeria de campions de la secció de gimnàstica del 2017 i un petit refrigeri.