Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

A l’empara de la Resolució SLT/1648/2020, de 8 de juliol, per la qual s’estableixen noves mesures en l’ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a partir d’avui dijous 9 de juliol, “les persones de sis anys en endavant estan obligades a l’ús de mascareta a la via pública, als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat”.

Davant d’aquesta nova mesura per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2, recordem que a partir d’avui és obligatori l’ús de la mascareta a tota la instal·lació, tot i tenir assegurada la distància interpersonal d’un metre i mig. La mascareta es podrà treure just abans d’iniciar l’activitat física, en l’ús de les piscines, al solàrium, a les dutxes i a les taules del bar mentre es consumeixi.

Tal i com marca la Resolució, el no compliment d’aquesta norma suposarà una sanció, que en el cas del Club també suposarà la prohibició de continuar a la instal·lació.

Tot esperant la vostra comprensió, així com poder comptar amb la vostra col·laboració per poder acomplir amb la normativa per a la contenció del virus, rebeu una cordial salutació.

Junta Directiva