Gran descobriment per a la quinzena de nenes, d’entre 5 i 8 anys, que van participar el passat dissabte 11 de juliol, a la Sincro Fest. En una matinal on van poder practicar per primera vegada la natació artística, les nenes es van quedar amb les ganes de tornar i repetir, després de participar d’una experiència amb la que se’ls hi han obert les portes a poder formar part de la secció de natació artística i seguir gaudint d’aquest nou esport per a elles.

La jornada lúdica, de 10h a 12h, es va desenvolupar a la piscina exterior del Club Natació Granollers, on entrenadores com Cristina Salvador, exinternacional amb la selecció espanyola absoluta, van apropar la natació artista a les participants a través de jocs i circuits aquàtics i en sec, i les van endinsar en el món de les coreografies i aspectes més tècnics de l’esport, sempre des d’una vessant lúdica. També es va comptar amb la col·laboració del primer equip, que tants èxits esportius ha donat a la secció, realitzant una exhibició i estant a l’aigua per donar suport amb les activitats.

Una matinal molt completa per a descobrir, de ben a prop i en primera persona, l’esport de la natació artística, tot gaudint d’un nou esport, més popularment conegut com a natació sincronitzada o sincro, i que és transmissor de valors, com el sacrifici, l’esforç, el treball en equip, la responsabilitat i el compromís.

Per altra banda, la Sincro Fest, que es va desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat i higiene front al COVID-19 (ràtios, material sanejat i individual, distàncies interpersonals…) va rebre el suport de Turbo -marca referent en el món dels esports aquàtics- i de BonpreuEsclat Granollers -Carrer de Roma-, que col·laborar amb un esmorzar per a totes les participants.