Ens plau comunicar-te que a partir de dimarts 13 d’octubre la piscina exterior estarà oberta durant el migdia, restant disponible al bany durant l’horari habitual d’aquesta instal·lació.

Aquesta decisió és fruit de les peticions rebudes per a poder nedar a la piscina exterior durant el migdia, en horari de tancament del Club per desinfecció de 14:30h a 15:15h. Donat que es tracta d’un espai exterior i en valorar la seguretat en l’aplicació dels protocols de desinfecció que es realitza a l’interior de la instal·lació, la piscina podrà romandre oberta amb total garantia de seguretat i higiene i sense cap mena de riscos per a la salut de les persones.

Com que la resta de la instal·lació seguirà el protocol de desinfecció i, per tant, estarà tancada, caldrà seguir les següents directrius per a l’ús i gaudi de la piscina durant aquest període (14:30h a 15:15h):

  • Si es vol fer ús dels vestidors, caldrà accedir a la instal·lació abans de les 14:15h. Es podrà tornar a fer-ne ús a partir de les 15:15h. Si es vol sortir abans d’aquesta hora, no deixeu les pertinences a l’armariet ja que els vestidors romandran tancats.
  • A partir de les 14:30h l’accés es realitzarà pel gimnàs d’Aurora Morata (Jardins de Lluís Companys). Els vestidors romandran tancats per desinfecció com la resta dels espais interiors, pel que caldrà canviar-se i deixar les pertinences a la gespa.
  • Si es vol sortir de la instal·lació abans de les 15:15h, caldrà fer-ho pel gimnàs de l’Aurora.
  • A partir de les 15:15h es podrà fer ús de nou de la totalitat de la instal·lació, podent accedir de nou als vestidors i realitzar la sortida per l’entrada principal.

Esperant que aquesta decisió sigui gratament compartida, t’informem que les reserves d’espai per aquesta franja horaria ja estan disponibles a l’area d’usuari.

Salutacions,
Junta Directiva
Club Natació Granollers