Som conscients que amb la baixa de temperatures, el fet de tenir els assecadors inhabilitats pot suposar tot un inconvenient.

Aquesta mesura, que pretén garantir la seguretat i higiene de tots i totes, es va prendre a la represa en ser decretada pel Govern de la Generalitat, que va instar a les instal·lacions esportives a:

“[…] Evitar els assecadors de mans i de cabells de vestidors o de lavabos per mitjà de dispositius d’aire calent”. 

Reiterem que som coneixedors dels inconvenients que aquest fet implica en l’ús de les nostres instal·lacions, però considerem que és una acció necessària pel bé comú.

En aquest mateix sentit, volem recordar la recomanació de la Secretaria General de l’Esport:

“Quant a les instal·lacions esportives, es recomana limitar al màxim la utilització de vestidors i dutxes, prioritzant, especialment per als casos de proximitat, que s’accedeixi a la instal·lació ja canviat/da des de casa i es realitzi també al domicili la dutxa i canvi de roba posteriors a la pràctica de l’activitat esportiva”.

En la mesura del possible, preguem que segueixis aquesta recomanació, com a mesura especial que contribueix a contenir l’expansió de la pandèmia i a la possible afectació que puguem tenir en el desenvolupament de la nostra activitat al Club.

Lamentem les molèsties que aquest fet pot ocasionar, però sabem que comprendràs donada la situació que estem vivint.

Agraïm la teva col·laboració.

Club Natació Granollers