Bones notícies pel sector esportiu, amb un nou anunci per part del Govern de flexibilització en les mesures restrictives que ens donen una mica més d’aire. I és que a partir de dilluns 1 de març, podrem oferir més places tant a piscina com a activitat dirigida.

En aquest sentit, les novetats a partir de la setmana vinent seran:

  • Piscines tant interiors com exteriors: aforament permès fins al 50%
  • Activitats dirigides i grupals:
    • A l’interior, sense limitació de 6 persones, però amb aforament màxim del 30% i ús de mascareta.
    • A l’exterior, amb aforament màxim del 50%, activitats en grup sense limitació de 6 persones i sense necessitat de mascareta

Amb aquestes mesures, guanyem en número de places disponibles per activitat, així com també per espais que, recordem, és indispensable fer reserva prèvia.

La resta de restriccions es mantenen 7 dies més, incloent el confinament comarcal i nocturn, així com els horaris de la cafeteria. A banda, el Club segueix aplicant totes les mesures i protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries, que pots consultar a la guia de reobertura .

Mica en mica anem prenent aire en les restriccions, que ens permeten poder seguir avançant i anar recuperant l’activitat al Club, que està demostrant ser un espai segur per a la pràctica física i esportiva.

Tot agraint la teva confiança davant d’aquesta situació, que tot just ha fet un any des de la confirmació del primer positiu, seguirem lluitant contra aquest maleït virus amb la responsabilitat que com a institució ens pertoca.

Junta Directiva
Club Natació Granollers